Webfee – Susan van Gemeren

over webfee

Communicatie, relatie, verbinding, contact… samen mooie dingen maken is mijn passie
Ik ben begonnen als klantcontactmedewerker bij een grote verzekeraar. Ik zeg weleens: dat is de beste start van je loopbaan. 10 jaar lang sprak ik dagelijks vele klanten en niet-klanten. Jong, oud, boos, opgewekt, verdrietig, zakelijk. Wat heb ik daar veel van geleerd! Mijn doel was om elk gesprek in goede harmonie af te sluiten. Dat lukte mij best goed. En nog dagelijks heb ik profijt van deze periode in mijn huidige functie als communicatiespecialist en als ondernemer.

Verbind
Ook online contact heeft alles te maken met verbinding. Het begint bij relatie. Bij mensenkennis. Bij de juiste doelgroep. Wat is er te halen bij jou? Waar lopen ze warm voor? En hoe kom je daar achter? Waar begint de klik te ontstaan? Hoe maak je content die echt raakt? Dit is iets wat mij mateloos interesseert.

Ontwikkel
Ik werk nu al meer dan 20 jaar bij die grote verzekeraar. Na mijn periode bij klantcontact heb ik mijzelf doorontwikkeld tot medewerker Kennismanagement, Webredacteur, Marketing-Communicatiespecialist en Conversation Designer (Ontwerper van dialogen voor chatbots). 

Onderneem
Een jaar of 10 geleden begon ik met het maken van websites voor verenigingen bedrijven. Eerst hobbymatig, maar na enige tijd werd het serieus en ben ik mijn bedrijf Webfee begonnen. Nog weer wat later werd ik gevraagd of ik trainingen wilde geven bij NCOI (Nu Salta groep) en onderliggende merken, zoals Lectric, Schoevers en SRM. Ik vind het ontzettend gaaf om de kennis uit mijn dagelijkse praktijk te delen met vakgenoten. Dat is leuk en fijn in groepsverband, maar ook help ik (beginnend) ondernemers graag persoonlijk met hun website en contentmarketing.

Techniek, psychologie, tekst en beeld komen samen
Prachtig vind ik dat. Het gaat om het geheel. Zodat jij jezelf ook kunt laten zien. Authentiek, eerlijk en direct. Zo ben je een betrouwbare partner voor jouw (toekomstige) klant. Mensen werken graag met je samen. En dat is waar ik energie van krijg!

Volg mij op

Webfee | Chirurgijnsgilde 10 | 3813GZ Amersfoort | Tel. +31 6 538 505 41


KvK nr.: 65051297
 | BTW-ID: NL002140806B26
 | Bank: NL08 RABO 0154 999024

 

Contact met Webfee

Susan van Gemeren*

Chirurgijnsgilde 10,

3813GZ Amersfoort

Tel. +31 6 538 505 41

KvK nr.: 65051297

info@webfee.nl

* Gecertificeerd volgens de methode Karin de Galan,
dé vakopleiding voor trainers

* Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland