Webfee – Susan van Gemeren

over webfee

Communicatie, relatie, verbinding, contact… samen mooie dingen maken is mijn passie
Ik begon als klantcontactmedewerker bij een grote verzekeraar. 10 jaar lang sprak ik dagelijks vele klanten en niet-klanten. Jong, oud, boos, opgewekt, verdrietig, zakelijk. Wat heb ik daar veel van geleerd! Ik zeg vaak: werken in een klantcontactcenter is de beste start van je loopbaan. Mijn doel was om elk gesprek in goede harmonie af te sluiten. Dat lukte mij best goed. En nog dagelijks heb ik profijt van deze periode als communicatiespecialist en als ondernemer.

Verbind
Online contact heeft (net als in het echt) alles te maken met verbinding. Het begint bij relatie. Bij mensenkennis. Bij de juiste doelgroep. Wat is er te halen bij jou? Waar lopen ze warm voor? Who cares? Waar ontstaat de klik? Hoe maak je content die echt raakt? Dat interesseert mij mateloos.

Ontwikkel
Ik werk nu al meer dan 20 jaar bij Achmea. Na mijn periode bij klantcontact heb ik mijzelf doorontwikkeld tot medewerker Kennismanagement, Webredacteur, Marketing-Communicatiespecialist en Conversation Designer (Ontwerper van dialogen voor chatbots). 

Onderneem
Een jaar of 10 geleden begon ik met het maken van websites voor verenigingen bedrijven. Eerst hobbymatig, maar na enige tijd werd het serieus en ben ik mijn bedrijf Webfee begonnen. Nog weer wat later werd ik gevraagd of ik trainingen wilde geven bij NCOI (nu Salta groep) en onderliggende merken, zoals Schoevers en SRM. Ik vind het ontzettend gaaf om de kennis uit mijn dagelijkse praktijk te delen met vakgenoten. Dat is leuk en fijn in groepsverband, maar ook help ik (beginnend) ondernemers graag persoonlijk met hun website en contentmarketing.

Authentiek, eerlijk en direct
Prachtig vind ik dat in mijn vakgebied psychologie, techniek en copy samenkomen. Het gaat om het geheel. Zodat jij jezelf ook kunt laten zien. Authentiek, eerlijk en direct. Zo ben je een betrouwbare partner voor jouw (toekomstige) klant. Mensen werken graag met je samen. En dat is waar ik energie van krijg!

Susan van Gemeren

Volg mij op

Webfee | Louise de Colignysingel 27 | 8262EM Kampen | Tel. +31 6 538 505 41
KvK nr.: 65051297
 | BTW-ID: NL002140806B26
 | Bank: NL08 RABO 0154 999024
Algemene voorwaarden

 

Contact met Webfee

Susan van Gemeren*

Louise de Colignysingel 27,

8262EM Kampen

Tel. +31 6 538 505 41

info@webfee.nl

KvK nr.: 65051297

* Gecertificeerd volgens de methode Karin de Galan,
dé vakopleiding voor trainers

* Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland