Susan van Gemeren, Marketing Communicatieadviseur

Susan van Gemeren

Jouw onderneming zichtbaar en vindbaar

Wie is je doelgroep?  Hoe ga je jouw bedrijf in de markt zetten? Hoe zit jouw website eruit?
Ik vind het geweldig om samen met jou als ondernemer te ontdekken hoe je jezelf online zichtbaar maakt.  Het begint allemaal met een goede basis: Jouw website: je winkel, jouw etalage en jouw plek van waaruit je werkt. Maar wat is een 'goede' website? Samen gaan we aan de slag met Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. Je gaat een nieuwe weg in en je komt in de wereld van SEO, conversie en ranking. Logisch dat je daar als starter niet meteen in thuis bent. Ik ga graag samen met jou op pad. We maken samen jouw website. Je leert werken met WordPress. Ook geef ik je allerlei handige tips voor je contentmarketing. Zodat jij zichtbaar en vindbaar bent en blijft!

Marketing communicatie en Corporate communicatie

Ik heb vele jaren ervaring met (online) communicatie als 'redactietijger', contentmaker, SEO specialist en communicatieadviseur. Mijn kracht is het om mensen op een creatieve manier te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden. Zo komen we samen tot mooie resultaten!

Ik ben specialist in het vertalen en publiceren van complexe teksten in begrijpelijke, doelgroepgerichte taal (B2C/B2B) 
SEO is daarbij mijn tweede natuur. Ik ontwikkel content voor o.a. websites, nieuwsbrieven en campagnes. Daarnaast help ik beginnende ZZP'ers zich online te positioneren door middel van advies en training op maat.

Samen gebruik maken collectieve creativiteit
In teams ontstaan er prachtige ideeën en oplossingen. Als scrummaster heb ik ervaring met Agile werken in een grote organisatie. Ik ben daarnaast ook actief als facilitator van Design Sprints. Ik geef trainingen Webredactie en Contentmarketing voor NCOI/Lectric. Als coach 'Vertrouwd Communiceren' begeleid ik vele collega's met het schrijven van goede teksten voor consumenten en de zakelijke markt.

Ik werk samen met Wilbert Schepenaar, freelance webdeveloper uit Zwolle.

Wil je meer weten over mij? Heb je een vraag? Laten we samen een bakje koffie drinken! 

Bedrijfsgegevens:

Webfee

Chirurgijnsgilde 10, 3813GZ Amersfoort
Tel. +31 6 538 505 41
KvK nr.: 65051297
Bank: NL08 RABO 0154 999024
E-mailadres: info@webfee.nl

Algemene voorwaarden Susanvangemeren.nl

Wat je ook onderneemt, samen maken wij jou online zichtbaar!