Webfee – Susan van Gemeren

over webfee

Authentiek, eerlijk en direct
Online contact heeft alles te maken met verbinding. Het begint altijd bij de relatie. Als de klik er is, dan begint het pas en kan je samen heel veel bereiken! Waar ontmoet je elkaar? En wat is er te halen bij jou? Wat heb je te delen? Als je open staat voor verbinding ben je een betrouwbare partner voor je collega’s en klanten.

Mijn loopbaan
Ik begon als klantcontactmedewerker bij een grote verzekeraar. 10 jaar lang sprak ik dagelijks vele klanten en niet-klanten. Jong, oud, boos, opgewekt, verdrietig, zakelijk. Wat heb ik daar veel van geleerd! Ik zeg vaak: werken in een klantcontactcenter is de beste start van je loopbaan. Mijn doel was om elk gesprek in goede harmonie af te sluiten. Dat lukte mij best goed. En nog dagelijks heb ik profijt van deze periode als communicatiespecialist en als ondernemer. Ik werk nu al meer dan 20 jaar bij Achmea. Na mijn periode bij klantcontact ben ik doorgegroeid van Kennismanager en Webredacteur tot Marketing- Communicatie-expert en Conversation Designer (Ontwerper van dialogen voor chatbots). 

Ondernemer en collega
Naast mijn fulltime job bij Achmea begon ik een jaar of 10 geleden met het maken van websites voor verenigingen en bedrijven. Na enige tijd werd het serieus en ben ik mijn bedrijf Webfee begonnen. In die periode werd ik gevraagd om trainingen te geven bij NCOI (nu Salta groep) en onderliggende merken, zoals Schoevers en SRM. Ik vind het ontzettend gaaf om de kennis uit mijn dagelijkse praktijk te delen met vakgenoten. Dat is leuk en fijn in groepsverband, maar ook help ik (beginnend) ondernemers graag persoonlijk met hun website en contentmarketing.

Susan van Gemeren, Webfee

Volg mij op

Webfee | Louise de Colignysingel 27 | 8262EM Kampen | Tel. +31 6 538 505 41
KvK nr.: 65051297
 | BTW-ID: NL002140806B26
 | Bank: NL08 RABO 0154 999024
Algemene voorwaarden

 

Contact met Webfee

Susan van Gemeren*

Louise de Colignysingel 27,

8262EM Kampen

Tel. +31 6 538 505 41

info@webfee.nl

KvK 65051297

* Gecertificeerd volgens de methode Karin de Galan,
dé vakopleiding voor trainers

* Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland