Plaats hier ook jouw tops & tips

Schrijf een review over Webfee

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Wilfred Eshuis Wilfred Eshuis uit Hellendoorn schreef op 29 november 2022 om 19:54
Susan, enorm bedankt voor het realiseren van mijn nieuwe website. Met jouw expertise, passie en geduld heb je een mooi stukje werk geleverd. Ik ben je daar heel dankbaar voor. Door jouw heldere uitleg, ideeën en vooral inlevingsvermogen, is deze website een succes geworden. dankjewel!
Annemiek Annemiek uit Amersfoort schreef op 31 maart 2021 om 20:23
Susan, Enorm bedankt voor de "Contentmarketing BOOST training" die ik bij jou kon volgen. Precies wat ik wilde en mooi op maat!
De 2 trainingen hadden zeker voor mij voldoende inhoud en werd enorm efficiënt gehouden. Het 1 op 1 contact beviel me goed en er zat een mooie opbouw in. Na de eerste sessie had ik genoeg bagage om met de opdrachten aan de slag te gaan. Vervolgens sloot de 2e training mooi aan.
Voor nu heb ik voldoende informatie en kennis opgedaan om voorlopig zelf goed en gestructureerd aan de slag te gaan. Ik heb er zin in om de volgende stappen te zetten.
Elseline Kraak Elseline Kraak schreef op 29 maart 2020 om 20:05
(via LinkedIn) Susan heeft mij heel goed geholpen bij het maken van mijn website. Ze is zeer bedreven, dacht en zocht net zolang met me mee tot dat ik het gevoel had dat de sfeer van de website klopte. Kwam zelf ook met hele leuke ideeën. Het was erg leuk om met haar naar de teksten/lay out te kijken en deze scherper te krijgen doordat ze net even die andere prikkelende vraag stelde. Duidelijke en heldere uitleg hoe ik zelf aan het werk kon en beschikbaar voor even een tussendoor vraag via whats app of de mail. Dit was erg fijn werken. Super blij en trots op het resultaat. Veel dank Susan voor je geduld, de leuke bijeenkomsten en mooie gesprekken.
Somara Kras Somara Kras uit Leiderdorp schreef op 20 september 2019 om 16:44
Susan heeft me heel goed geholpen met het maken van mijn site. Ze is een heel leuk mens om mee te werken. Ze is heel rustgevend en geduldig en dit gaf direct een prettig gevoel bij mij. En wat ik heel belangrijk vond was dat ze goed luistert en meedenkt met de klant en geeft heel goed advies. Een betere Teacher kon ik niet wensen. Heel erg bedankt Susan.
Didde Melchiorsen Didde Melchiorsen schreef op 14 april 2019 om 21:09
Ik heb heel fijn samengewerkt met Susan. Wat een energie en optimisme. Susan heeft met haar kennis en ervaring op gebied van content management en marketing de website van Zilveren Kruis weten efficiënt en klantgericht in te richten. In alles wat Susan onderneemt is zij enorm klantgedreven. Een echte specialist op het gebied van content- marketing en management, die graag haar ervaring en kennis deelt in zowel gesprekken met stakeholders als in trainingen die ze zelf geeft. (Via LinkedIn op 14-04-2019)
Esther Pardijs Esther Pardijs uit Utrecht schreef op 3 november 2018 om 21:06
Susan heeft mij enorm goed geholpen bij het zelf maken van mijn website. Ze is heel persoonlijk in haar benadering, ze snapte wat ik voor ogen had. Ze heeft voor mij precies de goede combinatie van 'het mij zelf laten doen' en 'het mij voordoen wanneer het lastig was'. Dat laatste is nu nauwelijks meer nodig, omdat ik door haar vertrouwen heb gekregen in het zelf uitproberen. (Geplaatst op 24 oktober 2018 op LinkedIn)
Anja Anja uit Amersfoort schreef op 4 september 2018 om 19:46
Meerdere domeinen, verouderde sites; ik wilde schoon schip maken en 1 nieuwe site met WordPress publiceren zonder gedoe met content management systemen of afhankelijkheid van anderen. Maar ik hikte daar zo tegen aan, stelde die job steeds opnieuw uit. Ineens was daar Susan. Zij heeft me uitstekend geholpen, o.a. met het opzeggen van voormalige hosts, het kiezen van een design en met tips & tricks.
Esther Tensen Esther Tensen schreef op 7 december 2017 om 21:23
Susan kan van een hele brei met woorden een pakkende tekst maken. Less is more, zeg ik dan maar. Precies de kern pakken in wat ik wil uitdragen en de bezoeker prikkelt. Veel geleerd over slimmigheden in online marketen van je eigen website. Een nieuwe wereld is voor mij open gegaan, dankzij de duidelijke uitleg van Susan. Ik ben blij met mijn website! www.connectingyourself.nl
Mia van Dorresteijn Mia van Dorresteijn schreef op 13 oktober 2017 om 21:17
Susan pakt het allemaal praktisch, helder en professioneel aan. Ze doet wat ze belooft en meer. Vriendelijkheid is ook een kwaliteit van haar. Voelde mij enorm gesteund in het neerzetten en uitdragen van de teksten die nodig zijn om duidelijk te maken waar ik mee bezig ben. Dus Susan een tevreden klant. Heel erg bedankt. www.gezond-ademen.nl
Judith de Gelder Judith de Gelder schreef op 15 juni 2017 om 09:16
Susan is een Kei uit Amersfoort: een echte professional die snel en slim goede oplossingen bedenkt. Ze denkt mee en is geduldig (als ik op me laat wachten). Het is een feestje om met haar samen te werken. Ik ben heel blij met mijn nieuwe website. Bedankt Susan!
Tak & Delning + Zolderverbouwen.com Tak & Delning + Zolderverbouwen.com schreef op 19 mei 2017 om 19:33
Susan heeft voor mij 2 websites gemaakt naar volle tevredenheid.
Een groot pluspunt vind ik dat Susan geduldig is aangezien ik weinig tijd eraan kon geven. Het resultaat mag er zijn!
Corominas C. Corominas C. uit Utrecht schreef op 16 mei 2017 om 10:50
Beste Susan,
Ik ben je erg dankbaar voor wat je tot nu toe voor mijn website http://pedicure-christine.nl hebt gedaan. Ik beschik nu op een eigen domein en je hebt me gerustgesteld om mijn ideeën te concretiseren. Maar ja het is nog niet klaar en mijn website heeft wel een update nodig. Ik neem zo contact met je om dit te bewerkstelligen. Tot bells, whatsapp, mailen, of gewoon telefoneren. Met vriendelijke groet.
Susan de Ruiter Susan de Ruiter schreef op 10 mei 2017 om 21:31
Een review schrijven over wat Susan voor mijn website deed vind ik lastig. ik heb er wel ideeën over, maar om dat nou pakkend en bondig op te schrijven, daar ben ik niet goed in. Susan wel, die doet dat heel erg goed. Dat heeft ze ook voor mij gedaan. Een hele opluchting en een goede stap vooruit. Reuze bedankt.
John van der Puil John van der Puil schreef op 14 april 2016 om 23:03
Het leukste aan de websites van Susan van Gemeren is wel haar eigen website met korte stukjes, doorklikjes, plaatjes en leerzaam infotainment. Ik heb als senior uit de tijd dat de eerste wondervolle zwart-wit TV op de markt kwam altijd hijgend en struikelend moeten aanhollen achter 'nieuwe' dingen. Ik zat daar helemaal niet op te wachten.

Mijn eigen kinderen hadden moeite om het uit te leggen. Maar nu ken ik Susan. Eindelijk kan ik met websites, blogs, en de hele serie benodigde digitale marketingtaalhandstandjes omgaan.
Cécile van Velsen Cécile van Velsen schreef op 11 april 2016 om 07:55
Susan is een heerlijk persoon om mee te werken. Enthousiast en leuke ideeën. Door samen te sparren en te werken is mijn website geworden tot wat ik wilde. Dank je wel.
Michiel van den Berg Michiel van den Berg schreef op 8 april 2016 om 09:53
De website van de Watersportvereniging Spakenburg ziet er fris en modern uit.
Kim Kim schreef op 7 april 2016 om 16:16
We vonden het heel prettig om met jou samen aan de website te werken. Nogmaals heel erg bedankt!! Het begon eigenlijk al heel positief met het zien van je website, aangezien ik op facebook natuurlijk nog wat meer reacties kreeg, maar je sprong er ook uit met je eigen duidelijke website!

Het snelle contact en je hulp tussendoor heb ik erg gewaardeerd, maar bovenal legde je het ook goed uit en daardoor super leuk natuurlijk dat ik er nu ook gewoon een beetje mee kan knutselen, dankzij jouw hulp!

Ik zal je zeker aanraden!!

Groetjes, Kim.

 

 

 

…en dit zeggen cursisten

‘Erg tevreden en blij ben ik ben Susan van Gemeren als docent. Het is duidelijk een vakvrouw met de juiste skills en overtuigingskracht om je in de juiste richting te sturen en aan het denken te zetten. Heel fijn, ik ga hier zeker verder mee en wat aan hebben. Dank!”Echt een toppertje. Weet theorie en praktijk goed te verbinden. Veel opgestoken in een voor mij nieuwe wereld, maar zij heeft de poort opengezet. Van enige weerstand heb ik de nieuwe communicatie kunnen omarmen en dat is mede te danken aan de professionaliteit en het enthousiasme van Susanne.’

‘Susan geeft op een prettige manier les, met veel praktijkvoorbeelden en altijd enthousiast!’

‘ Enthousiaste docent die gebruik maakt van veel voorbeelden, waardoor de theorie gaat leven.’

 

‘ Susan maakt op een spontane manier een hele prettige klik met alle deelnemers en is zo sterk in lesstof en actualiteit dat ze moeiteloos inspringt en inspeelt op vragen uit de groep.’

 

‘Susan is een fijne docent. Ze is zeer prettig in omgang, legt goed uit en geeft veel tips en tricks voor het maken van de moduleopdracht. Ik heb de training als heel prettig ervaren, mede dankzij Susan!!’

‘Fijne kundige docent. Zou zeker nog andere modules willen volgen als ik van tevoren weet dat deze worden gegeven door Susan van Gemeren.’

‘Geweldige docente die alles op een heldere manier uit kan leggen.’