Trainingen Contentmarketing (ook incompany)

ZZP compleet pakket (Meest gekozen)

Webfee regelt jouw domeinnaam en hosting. Zij zet jouw WordPress omgeving voor je klaar. En dan gaan we samen aan de slag met jouw website.  In 3 sessies van 2 uur maken we samen jouw website, inclusief teksten en SEO. Zo heb je een goede basis voor jouw online zichtbaarheid.
Lees meer over het All inclusive pakket

Zelf je website maken in WordPress

Wij regelen voor jou de aanvraag van je domeinnaam en de hosting. Vervolgens installeren we de WordPress-omgeving voor jou met de belangrijkste plugins. Je kunt meteen aan de slag! Lees meer...

Workshop 'Maak zelf je website in 1 dag'

Workshop in 2 dagdelen met min. 2 tot max. 4 deelnemers. Na de training staat jouw website live! €475 Lees meer...

Jouw website bovenaan: Eén op één SEO sessie van 2 uur

Kom ook hoger in Google en pak je SEO aan. Hulp nodig? Laat het mij even weten, dan plannen we een 1 op 1 SEO - sessie bij Webfee in Amersfoort. Voor €95 ben jij SEO-proof en kent Google geen geheimen meer voor jou.

Persoonlijke bijspijkersessie WP van 2 uur

Je website staat al een tijdje maar je weet niet hoe je verder moet. Geef een nieuwe impuls met deze korte 1 op 1 sessie! Je kunt weer verder met je website en contentmarketing. Investering: €95.

Samen met collega's een training volgen bij jou op locatie?

Incompany groepstrainingen en workshops op maat. Van online marketing, SEO, LinkedIn tot webredactie en creatieve content maken...
Vraag naar de mogelijkheden

Meer weten? Stuur een berichtje!